Vad är SUP?

SUP står för StandUpPaddleboardoch är en sportsom har blivit väldigtpopuläri Europa och särskilt i Sverige. SUPinnebär att användaren står på en speciell surfingbräda och paddlar sig framåt med en paddel.
Med noga uttänkt form och egenskaper, kan du bruka din paddleboard i alla olika typer av vatten. Med olika typer av vatten kommer även fler möjligheter att bruka din StandUpPaddleboard, beroende på vad för typ av vatten som du har din paddelbräda i.Join our camps & travel for Kite, Surf, Yoga & Diving
SUP Paddleboard
För att få ut det mesta av en SUP upplevelseär att välja rättpaddle board. Upplevelsen skiljer sig stort medpaddleboard om du har valt enpaddleboard som passar perfekt för din SUP aktivitet.Paddelbrädafinns i hårt material eller som upplåsbar. Båda varianterna av paddleboard är likvärdiga, men de har en del egenskaper som skiljer dem åt. En hård paddle board är tillverkad för högre hastighet, har ett starkare glid och är fördelaktig om du vill undvika attpumpa upp din paddelbräda varje gång och vill ut snabbare i vattnet.Fördelen med en uppblåsbarpaddleboard är att den är smidig att förvara och du kan ha med den på resan och provapå nya vattendrag när du reser.
SUP – SUP Yoga
Det finns olika typer av SUP och med den smartapaddleboardär möjligheterna stora att göra mer än att bara paddla.En ny trend inom SUP är SUP Yoga som är yoga som utförs på dinpaddleboard.Fenomenet Stockholm SUP Yoga är uppbyggd precis som traditionell yoga och som är fokuserad på att kombinera balans och styrketräning med det avslappnande vattnet runtomkring.
StandUp Paddle Stockholm
SUP är väldigt populärt i Stockholm. För att upptäcka och njuta av Stockholms badplatser har det blivit vanligt att istället för att hyra kajak Stockholm runt till att ta enSUP Stockholm runt.SUP är en upplevelse som passar både unga och gamla och som bidragit till en ny uppskattad utomhusaktivitet när det är strålande Stockholms väder.Beroende på vilken typ av vatten du än väljer ärStandUpPaddle ett bra val som passar förallaåldrar.