SUP – Vad är det?

SUP är en träningsformsom har blivit mycket uppmärksammadrunt om i världen och speciellt i Europa och Sverige. Paddleboardfungerar som så att en person står på en paddelbräda och använder sig av en paddel för att styra sin paddelbräda.
Eftersompaddleboard har en anpassningsbar design, kan du bruka din paddle i allt från sjö till hav. På grund utav detta ges fler möjligheter att använda din StandUpPaddleboard, beroende på vilkenvattentyp som du har din paddleboard i.
SUP Paddleboard
Det viktigaste för SUPär att välja enbrapaddleboard. Det gör stor skillnad i användandet avStandUpPaddle om du har valt enSUP board som passar perfekt för din Stockholm SUP aktivitet.Paddleboardär tillgängliga i två olika varianter. Båda varianterna av paddleboard är likvärdiga, men de har en och två egenskaper som separerar dem. En hård SUP är skapad för högre hastighetskompetens, är glidanpassad och är bättre att ha om du vill undvika attblåsa upp din paddleboard varje gång och kan komma ut på vattnet direkt.Fördelen med en uppblåsbarpaddleboard är att den är enkel att förvara och du kan ha med den på resan och utforska nya vattentyper dit du rest.SUP Yoga Stockholm - Photos | Facebook
SUP – SUP Yoga
Det finns olika typer av SUP och med den anpassningsbarapaddelbrädanär möjligheterna stora att göra mer än att bara paddla.Något nytt inom SUP är SUP Yoga som är en ny form av yoga på enpaddelbräda.Träningsformen SUP Yoga är anpassat efter traditionell yoga och som är fokuserad på att kombinera balans och styrketräning på stilla vatten.
StandUp Paddle Stockholm
SUP är väldigt populärt i Stockholm. I många av Stockholms vattendrag har trenden gått från att hyra kajak Stockholm runt till att ta enSUP Stockholm runt.Standup paddling är en upplevelse som är till för både unga och gamla och som bidragit till en aktivitet att göra utomhus när det är fint Stockholms väder.Vid vattenaktivitet ärStandUpPaddle något som passar förallaåldrar.