Lifestyle & Fashion Säg HEJ till hårvård och farväl till skadat hår!

Säg HEJ till hårvård och farväl till skadat hår!

Tack vare modern teknik så behöver du inte längre acceptera att ditt hår är torrt eller skadat. Idag hittar du enkelt lösningar för hårvård online! Den här artikeln är för dig som vill ta kontroll över ditt hårs hälsa igen. Vi tipsar även om de bästa hårvårdsprodukterna på marknaden https://eyracure.com!Hair Care Online | Your best hair treatment in 2021 – EYRACURE |

Fortsätt läsa:

Vad orsakar skadat hår?

Experternas rekommendationer för torrt hår.

Mitt hår är torrt och frissigt – vad kan jag göra?

Varför är mitt hår skadat?

Många lever med skadat hår i onödan. Hårvårdsprodukter av låg kvalitet är ofta boven i dramat. När du använder produkter är det viktigt att du hittar en balans som passar ditt hår.

Hårvårdstips:

Undvik Sol, klor och saltvatten. Solens UV-strålar kan skada ditt hår, vi rekommenderar att du använder produkter med UV-skydd eller en härlig solhatt. Klor och saltvatten kan även torka ut och missfärga håret, så hoppa direkt in i duschen efter bad.

Anpassa användning av schampo efter din hårtyp. Skadat hår bör endast schamponeras någon enstaka gång i veckan.

Återfukta, återfukta och återfukta!

Använd hårbehandling minst en gång i veckan för att få ett livligare och vackrare hår.

Hårprodukter: Bästa schampo och balsam för torrt hår.

Idag finns det en uppsjö av hårprodukter online och det kan vara svårt att veta vilken som passar dig bäst. Här är några saker som du kan tänka på när du handlar hårprodukter på nätet:

Tillsätt fukt och gland till ditt hår genom att använda skonsamma produkter. Dessa hårprodukter är särskilt framtagna för att ge liv till skadat hår.

Undvik dyra produkter som ger tillfälliga resultat, satsa istället på bra hårvård som ger dig ett långsiktigt skydd. Vanliga kemiska ämnen som sulfater och parabener kan torka ut din hårbotten, vi rekommenderar därför att du undviker dessa typer av produkter ifall att du har torrt hår.

Sök efter produkter med naturliga fetter och oljor som liknar ditt hårs naturliga fetter. Ifall att ditt hår är skadat från färgning så kan du läsa mer om bra schampo för färgat hår här.

Använder du miljövänligt schampo och balsam?

Miljövänligt schampo och miljövänliga hårvårdsprodukter är ett måste i 2021. Vegansk hårvård har också exploderat på senaste år. Se till att välja produkter som fungerar både för dig nu, och i framtiden. Läs mer om fördelar med miljövänliga hårprodukter.

Tips och tricks för hår som går av:
Många kvinnor har torrt och frissigt hår. Det beror ofta på felanvändning av produkter eller färgning som har för stor påfrestning på hårets känsliga strån. Här listar vi några enkla tips på dina hårfrågor!

Mina toppar går av:

Ingen vill att håret ska gå av. Men det är vanligare än vad du tror Både hårprodukter och kost kan vara anledningar till att håret går av. Värmeverktyg och färgningar kan göra så att även friskt hår går av.

När håret går av är det bra om du tar det lugn med schampo ett tag framöver (och endast schamponerar hårbotten när du använder schampo). Använd balsam flera gånger i veckan, låt det sitta i flera minuter och duscha i kallare temperatur. Håret torkas inte ut lika mycket då.

Skadat eller frissigt hår:

Frissigt hår är en vardag för många. Ofta händer det när det är fuktigt i luften. Botemedlet mot detta är hårprodukter med naturliga oljor i sig. Detta hjälper till att skydda håret!Schamponera hårbotten skonsamt, krama försiktigt ut håret och använd rikligt med balsam för att lindra hårets frissighet. Glöm inte din hårbehandling. Minst en gång i veckan bör du unna dig själv och ditt hår en hårbehandling. Så att både du och ditt hår är i toppform hela veckan!

Vi hoppas att du har fått svar på dina frågor och funderingar.

Testa en skonsam hårbehandling redan idag! Ditt hår kommer att tacka dig. Varför inte pröva en skonsam hårbehandling?

Du hittar skonsamma och miljövänliga hårvårdsprodukter här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post