Others Botox Göteborg

Botox Göteborg

Varför Botox?
bästa skönhetskliniken Botox är framtaget för att mjuka upp din spända muskulatur och för att skapa volym och ge ett lyft till hela ditt ansikte.Ingrepp med botox används oftast till ansiktet för att behandla olika områden och dess muskulatur, men är även användbart för behandling av exempelvis svettkörtlar i armhålor. Botox i pannan används när du vill åtgärda en rynka mellan ögonbrynen, mjuka uppargrynkan eller vill få bort linjer i pannan.
Dina muskler i ansiktet hör ihop och när du använder ena sidan av ansiktet påverkas resten av ansiktet. Det kan vara när du exempelvis spänner käken eller när du behöver kisa med ögonen som det skapas linjer i pannan eller rynkig panna.Med botox kan du motverkaEn botoxbehandling ger effekt på hängiga ögonlock, gummy smile och du kan bli smalare i ansiktet.
Botox är även en behandling som åtgärdar problemdrabbade områden. Botox är bra mot migrän och för att vårda överspända muskler.När du behandlar med botox i pannan lugnar dumusklerna i pannan och din glabella slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket i många fall ger upphov till huvudvärk eller i värsta fall migrän.

Botox Göteborg pris
Botox varierar i pris. Beroende på storleken av område som du vill behandla och vilken typ av behandling som du vill göra med botox är det olika priser.
Du kan exempelvisgörabotox panna,botox ögonbryn eller botox kämuskler för att nämna förslag på områdena som du kan behandla.
En detaljerad offert ges i samband med konsultation med din behandlare som du träffar innan botoxbehandlingen. Ni diskuterar vilket område du önskar görabotox, om du gjort botox förut eller om det är första gången med botoxbehandling. Det är under vår konsultation som din legitimerade behandlare ger sin åsikt om vilkenbotox behandling som passar bäst för att ge dig ett naturligt resultat.

Botox procedur
Hälsodeklaration är det första du fyller i innan din kommande behandling. Därefterhar du en kort konsultation tillsammans med en eller flera av våra behandlare för att förklaraproceduren, kostnad och för att besvara om du har några frågor.Även om det är din första behandling eller om du har gjort botoxförut, så är det viktigt att du känner dig trygg med oss som behandlare och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska gesin åsikt om din behandling.
När det är dags för din behandling, kommer din behandlare rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Injicering sker med en tunn nål som injicerar små mängder botox där det markerats med pennan tidigare. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på hur stort område som ska behandlas är proceduren över på ett par minuter. Beroende på val av område är smärtnivån högre och lägre, men en botox injicering är vanligtvis relativt smärtfri.
Botox effekt
Efter att du har gjort din botox är det vanligt att du undrar ”när kommer effekten av botox?”Effekten och resultatet varierar från person till person beroende på hur väl din kropp samarbetar med botox. För att se full effekt av din botox behandling kan det ta upp till två veckor innan du ser slutresultatet. Din botox behandling varar mellan 3-6 månader och behåller sin elasticitet och varaktighet mer för varje behandling du gör. Med kontinuerlig behandling med botox stärker du ditt behandlade område och du kommer att få ett slutresultat som varar längre än vad exempelvis en enstaka behandling gör.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post